Panama Papers: Plannetje van George Soros en de CIA om Poetin zwart te maken

Het door George Soros georkestreerde Panama-lek was bedoeld om Poetin zwart te maken, maar onthulde juist hoe Hillary Clinton, David Cameron en andere westerse bedriegers met elkaar samenzweren.

Op zondag maakte de wereld kennis met de Panama Papers. Er werd gesproken van het grootste journalistieke lek aller tijden. De documenten, afkomstig van het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca, werden gelekt aan de Duitse Süddeutsche Zeitung.

De documenten waren daarvoor in handen van een schimmig netwerk bestaande uit miljardair George Soros en diverse door de CIA gefinancierde organisaties, waaronder het International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) en het Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP).Panama Papers: Plannetje van George Soros en de CIA om Poetin zwart te maken mislukt

 

Lees verder...

Rusland wilde drie keer NAVO-lid worden en vrede sluiten, maar Westen weigerde

Lees verder...

Hoezo geld

De rechtszaak die de wereldwijde samenzwering onderuit kan halen en Neil Keenan’s strijd tegen de wereldwijde samenzwering van bankiers.

Eind 2011 diende de Iers-Amerikaanse zakenman Neil Keenan (vertegenwoordiger en gemachtigde van de Aziatische Dragonfamilie) een claim in bij de federale rechtbank in New York. De rechtszaak van Neil Keenan gaat niet alleen over de gestolen obligaties, twee partijen ter waarde van 134.500 miljard en 145.500 miljard dollar. Het gaat om de grootste fraudezaak in de financiële wereld. Het verhaal erachter legt de corruptie binnen de bancaire wereld bloot. Het ontmaskert de betrokkenheid van wereldleiders bij deze corrupte praktijken en de sinistere agenda van de Cabal (heersende schaduw-elite, ook wel illuminati genoemd). En onthult tevens de ware motivatie achter de Tweede Wereldoorlog en 9/11.

Lees verder...