Panama Papers: Plannetje van George Soros en de CIA om Poetin zwart te maken

Het door George Soros georkestreerde Panama-lek was bedoeld om Poetin zwart te maken, maar onthulde juist hoe Hillary Clinton, David Cameron en andere westerse bedriegers met elkaar samenzweren.

Op zondag maakte de wereld kennis met de Panama Papers. Er werd gesproken van het grootste journalistieke lek aller tijden. De documenten, afkomstig van het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca, werden gelekt aan de Duitse Süddeutsche Zeitung.

De documenten waren daarvoor in handen van een schimmig netwerk bestaande uit miljardair George Soros en diverse door de CIA gefinancierde organisaties, waaronder het International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) en het Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP).Panama Papers: Plannetje van George Soros en de CIA om Poetin zwart te maken mislukt

 

Lees verder...

Rusland wilde drie keer NAVO-lid worden en vrede sluiten, maar Westen weigerde

Lees verder...

Hoezo geld

De rechtszaak die de wereldwijde samenzwering onderuit kan halen en Neil Keenan’s strijd tegen de wereldwijde samenzwering van bankiers.

Eind 2011 diende de Iers-Amerikaanse zakenman Neil Keenan (vertegenwoordiger en gemachtigde van de Aziatische Dragonfamilie) een claim in bij de federale rechtbank in New York. De rechtszaak van Neil Keenan gaat niet alleen over de gestolen obligaties, twee partijen ter waarde van 134.500 miljard en 145.500 miljard dollar. Het gaat om de grootste fraudezaak in de financiële wereld. Het verhaal erachter legt de corruptie binnen de bancaire wereld bloot. Het ontmaskert de betrokkenheid van wereldleiders bij deze corrupte praktijken en de sinistere agenda van de Cabal (heersende schaduw-elite, ook wel illuminati genoemd). En onthult tevens de ware motivatie achter de Tweede Wereldoorlog en 9/11.

Lees verder...

President Erdogan wants to change definition of ‘terrorist’ to include journalists and politicians

‘It’s not only the person who pulls the trigger, but those who made that possible who should also be defined as terrorists’

 

Lees verder...

Oorlog in Syrië: Wat staat er allemaal op het spel?

Het Syrische leger maakt met behulp van Hezbollah, Iran, Rusland en de Koerden gehakt van de Syrische oppositie. Turkije en Saudi Arabië zijn daarom genoodzaakt om in te grijpen. Beide staten willen koste wat kost dat Bashar al-Assad ten val wordt gebracht. Assad en zijn bondgenoten hebben al laten weten dat zij dit als een oorlogsverklaring zullen zien. Turkije is een NAVO-lid. Daardoor is de kans niet denkbeeldig dat ook het westen meegetrokken zal worden in dit conflict. Zo spreken sommige analisten en ook de Russische minister van Buitenlandse Zaken al van een mogelijke Derde Wereldoorlog. Welke partijen zijn actief in Syrië? 

De Koerden

De Koerden zien het conflict in Syrië als een kans om eindelijk een eigen autonome Koerdische staat uit te roepen (de Koerden zijn de grootste minderheid in de wereld zonder een eigen staat). Hun grondtroepen verrichten op de grond  het meest effectieve verzet tegen IS en zij worden daarin gesteund door Amerika. Althans, wanneer het Amerika uitkomt.Syrie

Lees verder...

How Saudi Arabia sending ground forces into Syria will have huge ramifications on the civil war

Turkey and Saudi Arabia plan war against Russia and Syria. Turkey to invade Syria Lees verder...

Turkey and Saudi Arabia plan war against Russia and Syria

Turkey and Saudi Arabia plan war against Russia and Syria. Turkey to invade Syria Lees verder...

Putin’s Aleppo Gamble Pays Off

In less than five months, loyalist forces aided by heavy Russian air cover, have shifted the balance of power in Syria

 

Lees verder...

German spy agency says ISIS sending fighters disguised as refugees

Lees verder...

Research Paper: ISIS-Turkey List


  • David L. PhillipsDirector of the Program on Peace-building and Rights, Columbia University’s Institute for the Study of Human Right 

COLUMBIA UNIVERSITY
IN THE CITY OF NEW YORK

INSTITUTE FOR THE STUDY OF HUMAN RIGHTS

Research Paper: ISIS-Turkey Links

By David L. Phillips

 

  Introduction

 

 

Is Turkey collaborating with the Islamic State (ISIS)? Allegations range from military cooperation and weapons transfers to logistical support, financial assistance, and the provision of medical services. It is also alleged that Turkey turned a blind eye to ISIS attacks against Kobani.

President Recep Tayyip Erdogan and Prime Minister Ahmet Davutoglu strongly deny complicity with ISIS. Erdogan visited the Council on Foreign Relations on September 22, 2014. He criticized "smear campaigns [and] attempts to distort perception about us." Erdogan decried, "A systematic attack on Turkey's international reputation, "complaining that "Turkey has been subject to very unjust and ill-intentioned news items from media organizations." Erdogan posited: "My request from our friends in the United States is to make your assessment about Turkey by basing your information on objective sources."

Lees verder...

'Links veel gevaarlijker dan rechts'

Door Bart Olmer
DEN HAAG - De dreiging die uitgaat van rechts-extremisten is ’nagenoeg verdwenen’. Dit stelt de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) in een gisteren gepresenteerd rapport. Daarentegen komt de echte dreiging vanuit extreemlinkse organisaties, zoals de Anti-Fascistische Aktie (AFA) en het Kollektief Anti-Fascistisch en Kapitalistisch Archief (KAFKA), aldus de geheime dienst.

Volgens de dienst hanteren deze linkse clubs methoden die "indruisen tegen de democratische rechtsorde”.

De geheime dienst typeert AFA en KAFKA ronduit als gevaarlijk: "AFA is bereid het recht in eigen hand te nemen tegen racisme en fascisme en al dan niet met geweld confrontaties aan te gaan. Zo komt AFA in actie waar de overheid ’verzuimt op te treden’ door bijvoorbeeld rechts-extremistische manifestaties door te laten gaan. Wanneer dergelijke demonstraties plaatsvinden, treedt AFA regelmatig zelf met geweld op, of laat anderen dan doen. Dit geweld wordt vervolgens toegeschreven aan de rechtse demonstranten en door AFA gebruikt als argument om demonstraties te laten verbieden", aldus de AIVD.

Allochtonen

Een bekende tactiek van links-extremisten is het ophitsen van allochtone jeugd om rechtse demonstraties met geweld te verstoren, maakte de geheime dienst eerder bekend. Ook worden plaatselijke politici onder druk gezet om rechtse demonstraties te verbieden.

Onderzoeksgroep KAFKA wordt door de geheime dienst neergezet als dubieus: "De groep streeft er met AFA naar alles wat als rechts wordt beschouwd te weren uit de publieke ruimte. Bij dit antidemocratische streven gebruiken beide groeperingen ondemocratische methoden, zoals geweld, het aanzetten tot geweld, intimidatie en het verhullen van de eigen identiteit en de ware intenties."

Dat de werkelijke dreiging die uitgaat vanuit rechtse hoek veel minder groot is dan vaak wordt gedacht, komt volgens de geheime dienst door de beeldvorming die AFA en KAFKA cultiveren. Volgens de dienst overdrijven zij bewust het gevaar van extreemrechts.

"Ze ontlenen hun bestaansrecht aan de dreiging die hiervan uitgaat en cultiveren het beeld dat deze groot is en groeit", stelt de AIVD, die dat beeld nadrukkelijk bestrijdt. Het aantal actieve rechts-extremisten daalt, zo blijkt uit AIVD-cijfers. Drie jaar geleden werd hun aantal nog op zeshonderd geschat, inmiddels ligt hun aantal op minder dan driehonderd.

Schade

Begin dit jaar waarschuwde de inlichtingendienst in een brief alle burgemeester voor de praktijken van AFA, die onder valse voorwendselen lokale bestuurders probeert te dwingen partijbijeenkomsten te verbieden van in hun ogen ’rechtse’ partijen. "Wanneer AFA kennis heeft van een geplande demonstratie door rechts, worden gemeenten en zaaleigenaren benaderd en gewaarschuwd voor materiële schade die het gevolg kan zijn van dergelijke demonstraties. Schade is in de regel echter juist het gevolg van AFA’s tegendemonstraties", aldus de geheime dienst.

Some European countries want Russian sanctions lifted, McCain says US to decide

U.S. Senator John McCain. © Larry Downing Lees verder...

Turkey trying to conceal illegal military activity on Syrian border - Russian military

© Umit Bektas Lees verder...

http://www.healthunity.pw/bill-gates-vaccin-moet-wereldbevolking-uitdunnen/

Lees verder...

Geheim overleg VS en EU in Londen over snelle afschaffing contant geld

Lees verder...

“Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

Door:  Hans den Hollander

Luigi Masseroni interviewt Professor Giovanni Sartori, een Florentijn van 91 (bijna 92) jaar, die als een der grootste experts van de internationale politieke wetenschap beschouwd wordt en die al jaren een aandachtig waarnemer is van de hedendaagse hoofdthema’s: islam en Europa.

Siamo al disastro (3b) Giovanni Sartori 1440058128-n-sartori-large570Luigi Mascheroni:

Lees verder...

Politie Berlijn wil 30 uur durende groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn

Lees verder...

Cologne Imam: Girls Were Raped Because They Were Half Naked And Wore Perfume

Lees verder...

UK's First Female Sharia Judge: 'We Can't Ask Muslims Not to Have More Than One Wife'

 

Amra Bone, Britain's first female Sharia judge.

 

Britain's first female Sharia law judge has issued a brazen warning that flies in the face of UK law, stating that the "government cannot ask Muslims not to have more than one wife".

The news comes on the back of a report by the Times newspaper which claims that Britain is experiencing a "surge" in Sharia marriages, as young British Muslims adopt a more hardline religious stance than their parents.

The Times reports:

Lees verder...

Islamitische Staat en de Saoedische Zondebok

Jorn Vennekens

In de vele besprekingen over Syrische burgeroorlog wordt Saoedi-Arabië regelmatig aangehaald als hoofdverdachte in de zaak van het ontstaan van Islamitische Staat (IS). Onterecht, zo vindt Jorn Vennekens[1]. Het Saoedisch buitenlands beleid is complex en wordt als een gemakkelijke zondebok gebruikt.

In september 2014 was Saoedi-Arabië één van de eerste landen die zich bij de Verenigde Staten aansloten in de strijd tegen de zelfverklaarde Islamitische Staat. Veroordelingen door de koning en de religieuze leiders moesten aantonen dat de Saoedi’s zich duidelijk distantieerden van deze groep. IS verkondigde immers zich op te maken voor de verovering van het Saoedische Land van de Twee Heilige Moskeeën, ofwel Mekka en Medina. Een direct dreigement, dat niet zonder antwoord kon blijven. Desondanks werden de Saoedi’s steeds vaker beticht van medeplichtigheid aan het ontstaan van IS. Na de aanslagen in Parijs lijkt het land eens te meer een ideale zondebok.

Lees verder...

De strijd tussen Saoedi-Arabië en Iran

Foto: Flickr.com / Stephen Coles Lees verder...

Monitor the World's Hot Spots

Monitor the World's Hot Spots

 

Get both a bird's eye view and an in-depth look at conflicts around the world with the redesigned Global Conflict Tracker from the Council on Foreign Relations’ (CFR) Center for Preventive Action (CPA).

Global Conflict Tracker

Updated daily, the guide's interactive map plots nearly thirty ongoing conflicts, from the civil war in Syria to organized crime in Mexico. The revamped guide includes news updates, detailed background information, statistics, and additional resources on each crisis.

View one of CFR's most popular interactive guides at www.cfr.org/globalconflicttracker.

CFR's Center for Preventive Action seeks to help prevent, defuse, or resolve deadly conflicts around the world and expand the body of knowledge on conflict prevention.

   

About CFR

The Council on Foreign Relations (CFR) is an independent, nonpartisan membership organization, think tank, and publisher dedicated to being a resource for its members, government officials, business executives, journalists, educators and students, civic and religious leaders, and other interested citizens in order to help them better understand the world and the foreign policy choices facing the United States and other countries.

CFR takes no institutional positions on policy issues and has no affiliation with the U.S. government. All views expressed in its publications and on its website are the sole responsibility of the author or authors.

Connect with CFR

cfr on facebook

Facebook

cfr on twitter

Twitter

cfr on youtube

YouTube

cfr on youtube

Mobile

 

cfr on youtube

Join the conversation at cfr.org/blogs»

Zwei Millionen Menschen kämpfen gegen Monsanto

Lees verder...

https://undercoverinfo.wordpress.com/2015/11/20/isis-survives-largely-because-turkey-allows-it-to-the-evidence/

10505328_10154729840000012_6173827095010968907_n Lees verder...

Russia has ‘more proof’ ISIS oil routed through Turkey, Erdogan says he’ll resign if it’s true

        

Lees verder...

Turkije is pion in geostrategisch spel van de NAVO en Amerika en verdient aan gestolen olie uit Syrië”

"Turkije is pion in geostrategisch spel van de NAVO en Amerika en verdient aan gestolen olie uit Syrië"

“Turkije is pion in geostrategisch spel van de NAVO en Amerika en verdient aan gestolen olie uit Syrië”

Lees verder...

Poetin ontmaskert Turkije als bondgenoot van Islamitische Staat: “Financieel belang bij oliehandel met terreurgroep”

Poetin ontmaskert Turkije als bondgenoot van Islamitische Staat: "Financieel belang bij oliehandel met terreurgroep"

Poetin ontmaskert Turkije als bondgenoot van Islamitische Staat: “Financieel belang bij oliehandel met terreurgroep”

Lees verder...

Duitse media: Rusland heeft gelijk, olie van terreurgroep IS gaat naar Turkije

Duitse media: Rusland heeft gelijk, olie van terreurgroep IS gaat naar Turkije

Duitse media: Rusland heeft gelijk, olie van terreurgroep IS gaat naar Turkije

Lees verder...

Ze wisten precies waar het vliegtuig was: “Amerika lekte informatie over vliegroute neergehaalde Soe-24 aan Turkije

Ze wisten precies waar het vliegtuig was: "Amerika lekte informatie over vliegroute neergehaalde Soe-24 aan Turkije"

Ze wisten precies waar het vliegtuig was: “Amerika lekte informatie over vliegroute neergehaalde Soe-24 aan Turkije”

Lees verder...

Maak kennis met de man die IS financiert: Bilal Erdogan, de zoon van de Turkse president

Maak kennis met de man die IS financiert: Bilal Erdogan, de zoon van de Turkse president

Maak kennis met de man die IS financiert: Bilal Erdogan, de zoon van de Turkse president

Lees verder...